ua en ru

В.Янукович призначив послів до Малі, Бахрейну та Катару

Президент України Віктор Янукович своїми указами призначив сьогодні послів до Республіки Малі, Королівства Бахрейн та Держави Катар. Тексти указів опубліковані на офіційному сайті Президента України.

Указом №506 надзвичайного і повноважного посла України в Алжирській народній демократичній республіці Валерія Кірдоду призначено надзвичайним і повноважним послом України в Республіці Малі за сумісництвом. Указом №507 надзвичайного і повноважного посла України в Об'єднаних Арабських Еміратах Юрія Полуреза призначено надзвичайним і повноважним послом України в Королівстві Бахрейн та надзвичайним і повноважним послом України в Державі Катар за сумісництвом.

Крім того, указом №508 надзвичайного і повноважного посла України в Республіці Кенія Володимира Бутягу призначено постійним представником України при Програмі Організації Об'єднаних Націй з навколишнього середовища (ЮНЕП) та постійним представником України при Програмі Організації Об'єднаних Націй з населених пунктів (Хабітат) за сумісництвом.