ua en ru

В.Янукович перебуває з робочим візитом у Донецькій обл

Президент України Віктор Янукович 14 травня прибув із робочою поїздкою у Донецьку область. Про це повідомляє офіційний веб-сайт глави держави.

Президент зустрівся з керівництвом регіону, на зустрічі були розглянуті питання стану підготовки Донецької області до Чемпіонату Європи 2012 року з футболу, підсумки проведення весняно-польових робіт та пов'язаних з ними заходів щодо забезпечення продовольчої безпеки регіону. Під час зустрічі глава держави наголосив на необхідності безумовного виконання програми ремонту та будівництва нових автошляхів в області.

Міський голова Донецька Олександр Лук'янченко у свою чергу доповів про будівництво нової штучної злітно-посадкової смуги вищої категорії безпеки у міжнародному аеропорту Донецька. Вона здатна приймати всі типи літаків і готова практично на 90%. Зараз тут здійснюється монтаж світлосигнального та навігаційного обладнання. Сертифікацію заплановано на травень 2011 року, дата введення в експлуатацію - червень 2011 року.

Також під час робочої поїздки в Донецьку область В.Янукович відвідав урочисту церемонію святкування 75-річчя футбольного клубу "Шахтар" і привітав команду та керівництво з ювілейною датою, нагородивши представників клубу державними нагородами, про що був виданий указ №579.