ua en ru

У ВР зареєстрований проект постанови про визнання виборів недійсними у Київській, Львівській обл. та в м. Тернопіль

У Верховній Раді України зареєстрований проект постанови "Про визнання в деяких виборчих округах виборів депутатів місцевих рад та міського голови 31 жовтня 2010 р. такими, що не відбулися".

Даний проект (№7320 від 01.11.2010 р.), ініційований народним депутатом фракції БЮТ Ольгою Боднар, передбачає визнати в деяких виборчих округах виборів депутатів місцевих рад та міського голови 31 жовтня 2010 р. такими, що не відбулися.

Вчора, 1 листопада, перший заступник голови фракції БЮТ у ВР Андрій Кожем'якін заявив, що фракція зареєструвала у парламенті проект постанови про визнання виборів недійсними у Київській, Львівській обл. та в м. Тернопіль.

Фракція БЮТ також наполягає на включенні до порядку денного проекту постанови про створення Тимчасової слідчої комісії (ТСК) з питань розслідування фактів блокування державними установами участі у виборчому процесі політичної опозиції.

"Ми реєструємо сьогодні постанову про визнання недійсними результатів виборів у Київській, Львівській обл., у м. Тернопіль та про проведення повторних виборів", - заявив А.Кожем'якін.