ua en ru

В Україні за І півріччя 2013 р. 13 регіонів наростили обсяги прийнятого в експлуатацію житла, - Темник

В Україні за січень-червень 2013 р. 13 регіонів наростили обсяги прийнятого в експлуатацію житла. Про це на всеукраїнській селекторній нараді повідомив міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Темник, передає прес-служба міністерства.

"На початку березня місцевим органам виконавчої влади були доведені прогнозно-індикативн показники введення в експлуатацію загальної площі житла. Реалізація цих планів передбачає введення в експлуатацію близько 11 млн кв. м житла, що на 2% більше ніж у 2012 р. Якщо порівняти показники 6 місяців з планом року, то лише у 7 регіонах виконання склало більше 50% від річного завдання. Це Дніпропетровська, Луганська, Донецька, Миколаївська, Рівненська, Вінницька області та Автономна Республіка Крим", - сказав міністр.

Читайте також: В Україні обсяг капітальних інвестицій у будівництво в І півріччі 2013 р. збільшиться на 7% - до 120 млрд грн, - Темник

Найбільше скорочення обсягів по відношенню до аналогічного періоду минулого року спостерігається у Кіровоградській, Львівській, Житомирській та Харківській областях.