ua en ru

В Україні з сьогоднішнього дня поступово відновлюється робота держреєстрів, - Мін’юст

В Україні з сьогоднішнього дня, 3 жовтня 2013 р., поступово відновлюється повноцінне функціонування єдиних та державних реєстрів Міністерства юстиції України. Про це повідомляє прес-служба відомства.

"З метою виправлення помилок у роботі програмного забезпечення доступу до державних реєстрів Державним підприємством "Інформаційний центр" Міністерства юстиції України розроблено поновлення клієнтського програмного забезпечення, що усуває існуючі проблеми", - йдеться у повідомленні Мін'юсту.

У міністерстві зазначають, що для відновлення роботи із реєстрами користувачам необхідно звернутись до філій ДП "Інформаційний центр" і безкоштовно отримати необхідний файл. Консультації щодо встановлення поновлення здійснюються службою підтримки Державного підприємства.

Нагадаємо, 1 жовтня 2013 р. в України був тимчасово припинений доступ до єдиних та державних реєстрів інформаційної мережі Міністерства юстиції України. При цьому джерела серед нотаріусів зазначали, що держреєстри не працюють через зміну керівництва Держінформ'юсту.