ua en ru

В Україні з 1 січня 2011 р. вступили в силу обмеження щодо споживання і продажу слабоалкогольних напоїв та тютюнових виробів

В Україні з 1 січня 2011 р. вступили в силу обмеження щодо споживання і продажу слабоалкогольних напоїв та тютюнових виробів. Про це повідомляє прес-служба Міністерства юстиції України.
Зокрема, вступив в силу підпункт 6 пункту 1 та підпункт 3 пункту 3 розділу I закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обмеження споживання і продажу пива та слабоалкогольних напоїв" щодо заборони продажу тютюнових виробів у споживчих упаковках, що містять менше 20 сигарет.
Загалом законом внесені зміни до низки законів України, зокрема до закону України "Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів", до закону України "Про заходи щодо попередження та зменшення вживання тютюнових виробів і їх шкідливого впливу на здоров'я населення" щодо обмеження споживання і продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв та тютюнових виробів.