ua en ru

В Україні опублікований закон про фінансування з держбюджету протезування учасників АТО

В Україні опублікований закон про фінансування з держбюджету протезування учасників АТО Джерело фото:ortopedica-kaluga.ru
В Україні сьогодні, 7 листопада 2014 р., офіційно опублікований закон № 1705-VII "Про внесення змін до додатка №3 до закону України "Про державний бюджет України на 2014 р."

В Україні сьогодні, 7 листопада 2014 р., офіційно опублікований закон № 1705-VII "Про внесення змін до додатка №3 до закону України "Про державний бюджет України на 2014 р.", що збільшує видатки на соціальний захист та протезування учасників антитерористичної операції на 9,2 млн грн. Документ опублікований в газеті "Голос України".

Цей закон набуває чинності на наступний день після опублікування.

Даним законом запроваджено нову бюджетну програму "Забезпечення протезуванням та ортезування виробами підвищеної функціональності за технологіями виготовлення, які відсутні в Україні, окремих категорій громадян, які брали участь в антитерористичній операції та/або у забезпеченні її проведення і втратили функціональні можливості кінцівки або кінцівок" у обсязі 7 млн грн.

Крім цього, у відповідності до закону, на 2,2 млн грн збільшено видатки на фінансування у 2014 р. новоутвореної Державної служби у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції.

Нагадаємо, народні депутати підтримали цей закон в першому читанні і в цілому 20 жовтня 2014 р. За відповідне рішення проголосували 248 нардепів із 226 мінімально необхідних.

Президент України Петро Порошенко підписав цей закон 6 листопада.