ua en ru

В Україні необхідно відновити посаду віце-прем'єр-міністра по сільському господарству, - експерт

В Україні необхідно відновити посаду віце-прем'єр-міністра по сільському господарству. Таку думку в ході круглого столу висловив президент Української зернової асоціації Володимир Клименко, передає кореспондент РБК-Україна.
"Посади міністра не вистачає для того, щоб вирішити проблему мит, тому я вважаю, що ми в Кабінеті міністрів маємо відновити і клопотати перед Президентом і Кабінетом міністрів про відновлення посади віце-прем'єр-міністра по сільському господарству. Також необхідно відновити Координаційну раду з аграрного комплексу, який працював при останніх семи урядах, але був скасований в результаті адміністративної реформи", - сказав Клименко.

Раніше повідомлялося, що Кабінет міністрів поки не визначився з кандидатурою на посаду віце-прем'єр-міністра. Про це заявив прем'єр-міністр України Микола Азаров.
"Що стосується вакансії, ми думаємо над тим, хто це повинен бути, і саме головне, чим він буде займатися", - сказав Азаров.
Нагадаємо, Президент України Віктор Янукович звільнив 1 червня 2011 р. Віктора Тихонова з посади віце-прем'єр-міністра України - міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України. На посаду міністра був ЖКГ був призначений Анатолій Близнюк, однак кандидатура віце-прем'єр-міністра так і не була підібрана.