ua en ru

В Україні лише у дев'яти областях затвердили кількість державних адміністраторів в повному обсязі, - Держкомпідприємництва

В Україні лише у дев'яти областях затвердили кількість державних адміністраторів в повному обсязі. Про це повідомляє прес-служба Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва.
У Дніпропетровській, Донецькій, Житомирській, Запорізькій, Київській, Миколаївській, Одеській, Полтавській, Харківській, Чернівецькій та Черкаській областях подано та погоджено найменший відсоток кандидатур на зайняття посади державних адміністраторів. Так, зокрема, у Чернівецькій області подано на погодження трохи більше половини від необхідної кількості державних адміністраторів.
Нагадаємо, що з першого січня наступного року отримати дозвільні документи можна буде лише через державних адміністраторів у дозвільних центрах. Запровадження цього підходу спростить отримання документів дозвільного характеру та зменшить зловживання з боку посадових осіб місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування при їхній видачі, а також покращить обслуговування підприємців у дозвільних центрах.