ua en ru

У Трускавці внаслідок аварії припинено водопостачання 80% мешканців міста

Сьогодні, 18 січня, близько 6:30 у м. Трускавці Львівської області на вул. Стебницькій поблизу будинку № 96 стався порив труби водогону діаметром 400 мм, якою подається вода від резервуарів чистої води "Уличне" до першої насосної станції третього підйому. Внаслідок аварії було тимчасово припинено централізоване водопостачання близько 80% мешканців міста. Про це повідомили у департаменті з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації, передає прес-служба Львівської ОДА.

На даний час працівники "Трускавецького водоканалу" здійснюють необхідні заходи для ліквідації аварії та відновлення водопостачання абонентів. Частина мешканців (до 25%) оперативно забезпечена питною водою за резервною схемою з резервуару, який живиться від місцевого озера та за рахунок запасів води у резервуарах водоканалу. Школи та дошкільні навчальні заклади мають добовий запас води. Для забезпечення питною водою решти мешканців міста "Трускавецький водоканал" спільно з ЗАТ "Трускавецькурорт", КП "Курортний парк" та фірмою "ТСБ" організовано підвезення води 5 автоцистернами.

Як зазначив директор департаменту з питань цивільного захисту Олексій Титаренко, ситуація з припиненням водопостачання є контрольованою і сьогодні, 18 січня, орієнтовно до 20:00 аварійно-відновлювальні роботи буде завершено.

Читайте також: Через пошкодження мережі холодного водопостачання без водопостачання у Києві залишаються 10 будинків