ua en ru

У Техасі в результаті стрілянини одна людина загинула і п'ятеро поранені

В результаті стрілянини в американському штаті Техас одна людина загинула і п'ятеро отримали поранення, включаючи шерифа техаського округу скінчилися, передає Reuters.

Підозрюваний роз'їжджав по різних містах Техасу і обстрілював зі свого пікапа людей, що знаходилися в машинах.

Спочатку підозрюваний відкрив вогонь по автомобілю неподалік від м. Ідена, в результаті була поранена жінка. Вона була госпіталізована до лікарні м. Сан-Анджело. Потім чоловік поранив ще двох людей, що сиділи в своєму автомобілі, припаркованому біля магазину в м. Брейді. Після цього він повернувся в Іден, де відкрив вогонь по ще одній машині, в результаті був поранений людини.

Потім зловмисник з'явився у м. Еоле, де застрелив 41-річну Алісию Торрес. Через 15 хвилин він був виявлений шерифом округу скінчив на швидкісній дорозі на північ від Ідена. При спробі затримати злочинця співробітник правопорядку отримав поранення і був доставлений до лікарні Сан-Анджело.

Підозрюваний був застрелений при перестрілці з співробітниками дорожньо-патрульної служби та охотоінспекторамі, які прибули на допомогу шерифу. Як було встановлено, що стріляв, чоловік 23 років, проживав в штаті Північна Кароліна.

У машині підозрюваного виявлені гвинтівка, пістолет і сотні запасних патронів.

Читайте також: У Великобританії в результаті стрілянини загинули три людини