ua en ru

У зв’язку з відкриттям НСК "Олімпійський" сьогодні в Києві будуть тимчасові перекриття руху транспорту

У зв'язку з відкриттям НСК "Олімпійський" сьогодні в Києві будуть тимчасові перекриття руху транспорту. Про це повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

Введено деякі обмеження руху транспорту у центральній частині міста, зокрема вулицями, які безпосередньо прилягають до стадіону. Так, з 8:00 до 23:00 буде перекрито рух транспорту (окрім тролейбусних та автобусних маршрутів загального користування) на таких вулицях:
- вул. Еспланадна (від вул. Басейної до вул. Саксаганського);
- вул. Рогнідинська (від вул. Шота Руставелі до вул. Еспланадної);
- вул. Жилянська (від вул. Червоноармійської до вул. Шота Руставелі);
- вул. Фізкультури (від вул. Червоноармійської до заїзду на НСК "Олімпійський").

Крім того, за необхідності, може бути перекрито рух автотранспорту на вулицях:
- Червоноармійська (від вул. Димитрова до вул. Фізкультури);
- Димитрова (від вул. Червоноармійської до вул. А.Барбюса);
- пров. Лабораторний (від вул. А.Барбюса до пров. Госпітального).

Разом з тим, як проінформували у Головному управлінні транспорту та зв'язку, протягом дня 8 жовтня пасажирський транспорт та метрополітен працюватимуть у звичному режимі. Але по завершенню урочистостей на стадіоні будуть введені обмеження щодо входу пасажирів на станції Київського метрополітену "Олімпійська" та "Палац спорту". У Головному управлінні також повідомили, що впродовж 8 жовтня буде також вжито заходів щодо заборони паркування транспортних засобів у межах вулиць, що прилягають до стадіону. Одночасно з цим, пішохідна зона навколо НСК "Олімпійський" буде вільна для проходу пасажирів.