ua en ru

У зв'язку з призначенням приватизації "Укртелекому" на 28 грудня держбюджет-2010 виконано не буде, - екс-глава ФДМУ О.Бондар

У зв'язку з призначенням конкурсу з приватизації ВАТ "Укртелеком" на 28 грудня 2010 р. державний бюджет на поточний рік виконано не буде. Про це на прес-конференції заявив колишній голова Фонду державного майна України, народний депутат від фракції НУ-НС Олександр Бондар, передає кореспондент РБК-Україна.

О.Бондар пояснив, що гроші від приватизації "Укртелекому" повинні були покрити дохідну частину бюджету на 2010 р. А оскільки конкурс призначений на 28 грудня 2010 р., гроші до кінця нинішнього року від продажу цього об'єкта в бюджет не надійдуть.
"Швидше за все гроші надійдуть в I кв. 2011 р. Це говорить про те, що цей бюджет (держбюджет на 2010 р. - ред.) виконаний не буде", - заявив він, зазначивши, що влада з незрозумілих причин затягнула терміни приватизації даного об'єкта.
У свою чергу екс-глава ФДМУ, перший заступник голови фракції Партії регіонів Михайло Чечетов запевнив, що влада не ставила перед собою завдання "залатати дірки в бюджеті на 2010 р. за допомогою приватизації "Укртелекому ".