ua en ru

У Чикаго в результаті зіткнення двох пасажирських поїздів постраждали близько півсотні осіб

У передмісті Чикаго сталося лобове зіткнення двох пасажирських поїздів. Один з потягів стояв біля платформи на станції Форест-парк, коли в нього врізався інший потяг - що рухався тією ж колією у протилежному напрямку.

У передмісті Чикаго сталося лобове зіткнення двох пасажирських поїздів. Про це повідомляє CBS.

Фотогалерея: "Лобове зіткнення поїздів у Чикаго"

Інцидент стався о 08:00 за місцевим часом (16:00 за київським часом) на станції Форест-парк. Один з поїздів стояв біля платформи, коли в нього врізався інший потяг, що рухався тією ж колією у протилежному напрямку.

У Чикаго в результаті зіткнення двох пасажирських поїздів постраждали близько півсотні осіб

В результаті катастрофи 48 осіб були доставлені до 10 найближчих лікарень.

За даними місцевої влади, травми у постраждалих - здебільшого нетяжкі. Зараз у районі події припинено рух поїздів. На заміну їм влада організувала автобусний маршрут.

Влада з'ясовує, чому поїзди опинилися на одній колії. За свідченнями очевидців, за кілька секунд до зіткнення вони чули крики "Стій! Зупиніть потяг!".

Наприкінці вересня схожий інцидент стався в Барселоні: на центральному вокзалі міста зіткнулися дві електрички. В результаті події постраждали 22 людини, медична допомога знадобилася 10 пасажирам.

Раніше, наприкінці липня, два пасажирських потяги зіткнулися у Швейцарії, у результаті чого постраждали 44 людини. Як повідомлялося, тіло одного з машиністів було знайдено на місці аварії. Зазначалося також, що залізниці Швейцарії вважаються одними з найбезпечніших у світі.