ua en ru

У Севастополі українськими прикордонниками був затриманий вихід корабля РФ з-за помилок в документах

Вихід російського корабля "Сметливый" був затриманий представниками прикордонної влади за помилки в документах, які допустили особи російської сторони, відповідальні за оформлення документів про членів екіпажу. Про це йдеться на сайті ГУ Міндоходів в Севастополі.

Прикордонники виявили в списку екіпажу значну кількість помилок - неправильне написання ПІБ членів команди, серій та номерів паспортів і посвідчень особи офіцерів. До усунення помилок корабель перебував у Севастопольській бухті. Претензій до оформлення інших документів у представників українського вбрання не було.

Відзначається, що заявка на проведення митного оформлення на догляд "Сметливого" Чорноморського флоту Російської Федерації була подана в Севастопольську митницю 10 вересня. Згідно заявки корабель і 302 члена екіпажу убуває в 10:00 12 вересня від причалу №14 бухти Севастопольська (місце постійної дислокації) в район Середземного моря.

О 08:30 ранку 12 вересня спільний наряд з представників митного поста "Інкерман" Севастопольської митниці та відділу прикордонного контролю "Севастополь" прибули на борт корабля.

Представники прикордонної служби відмовилися вносити неправдиву інформацію в програму "Гарт" про перетин кордону України. Адміністрація корабля, зібравши у членів команди документи, що посвідчують особу, початку складання нового списку команди. По закінченні роботи та звірки даних, оформлення відходу корабля було закінчено. Наряд зійшов з борту корабля в 12:20.