ua en ru

В.Семиноженко був звільнений через неефективну роботу, - В.Колесніченко

Володимир Семиноженко був звільнений з поста віце-прем'єр-міністр через неефективну роботу на своїй посаді. Про це журналістам повідомив народний депутат від Партії регіонів Вадим Колесніченко, передає кореспондент РБК-Україна.

В.Колесніченко підкреслив, що за декілька місяців перебування на цій посаді В.Семиноженко показав себе як неефективний менеджер, тому сьогодні "відбулася політика очищення уряду від неефективного менеджера". За словами нардепа, В.Семиноженко не зміг впоратися з низкою завдань, які, зокрема, стосувалися роботи Інституту національної пам'яті, дублювання фільмів та ін.

"Я думаю, що новий віце-прем'єр-міністр працюватиме в рамках своїх зобов'язань і в рамках програми Віктора Януковича", - сказав В.Колесніченко. Водночас він не уточнив, хто може стати новим віце-прем'єром. За словами нардепа, коаліція найближчим часом визначиться з новою кандидатурою, яка стане відома вже наступного тижня.

Нагадаємо, раніше сьогодні Верховна Рада звільнила В.Семиноженка з посади віце-прем'єр-міністра України. За відповідне рішення проголосували 378 депутатів з 431 зареєстрованого в залі.