ua en ru

У Щасті терористи викрали депутата райради Луганська, - ОДА

У Щасті (Луганська область) терористи викрали депутата районної ради Луганська.

У Щасті (Луганська область) терористи викрали депутата районної ради Луганська. Про це повідомляє прес-служба голови Луганської обласної державної адміністрації Геннадія Москаля.

"У м. Щастя бойовики з автоматами Калашникова затримали депутата Ленінської райради Луганська, заступника начальника департаменту зв'язків з громадськістю Луганської міської ради А.В. Савенка. Його місцезнаходження невідомо", - йдеться в повідомленні.

Крім того, в с. Петрівка в 20:10 25 вересня диверсійно-розвідувальна група бойовиків обстріляла з автоматів і кулеметів опорний пункт українських військових. Серед українських військових жертв немає, а бойовики після відсічі зникли.

В 23:50 25 вересня неподалік м. Новоайдар, за 40 км від лінії бойових зіткнень, бойовики обстріляли з автоматичної зброї опорний пункт 24-ї бригади ЗСУ і після відповідного вогню відступили.

Також в м. Кіровську 25 вересня з 12:40 до 13:10 з території міста, підконтрольного терористам, був проведений мінометний обстріл у напрямку блокпоста Нацгвардії біля смт Світличне Первомайського району.

Нагадаємо, вчора в річці Айдар був знайдений труп українського військового з вогнепальними пораненнями.