ua en ru

У Рівненській обл. у I півріччі 2010 р. збільшено обсяг освоєння капітальних вкладень на 7%

У Рівненській обл. у I півріччі 2010 р. збільшено обяг освоєння капітальних вкладень на 7%. Про це заявив міністр регіонального розвитку та будівництва Володимир Яцуба, повідомляє прес-служба міністерства.
Він зазначив, що за підсумками січня-вересня 2010 р. обсяги будівельних робіт, виконаних підприємствами Рівненської області, зменшились проти аналогічного періоду 2009 р.
Міністр повідомив, що за показником будівельної активності (обсяг будівельних робіт у розрахунку на 1 особу наявного населення) у січні-вересні 2010 р. Рівненська область посіла 9 місце серед 27 регіонів України. "Основною причиною припинення будівництва, як і в інших регіонах України, є відсутність фінансування. Водночас, за підсумками січня-червня 2010 року в Рівненській області введено в експлуатацію житла в 4,3 рази більше аналогічного періоду 2009 року. За інформацією Рівненської облдержадміністрації, у області на цей час нараховується 20 об'єктів незавершеного житлового будівництва зі ступенем будівельної готовності понад 70%. Я думаю, нам разом з місцевою владою потрібно зосередитись на залученні коштів та пошуку можливостей для добудови цих об'єктів" - зауважив міністр.