ua en ru

У Рівненській обл. 17 членів УНП заявили про вихід з партії

У Рівненській обл. 17 членів Української народної партії, у тому числі і керівний склад, заявили про вихід з партії. Заяву про це вони оповістили на прес-конференції ветеранів-засновників національних партій і розповсюдили письмово серед ЗМІ, передає кореспондент РБК-Україна.

Як йдеться в заяві, вийти з партії вони вирішили на знак протесту проти бездіяльності центрального УНП і голови партії, а також проти політики нинішнього керівництва Рівненської обласної організації УНП.

Серед тих, що підписали заяву - заступник голови Рівненської обласної організації УНП, депутат Рівненської обласної ради Сергій Олексіюк, заступник голови РОО УНП, голова фракції УНП в Рівненській обласній раді Олег Ковальчук, депутати обласної ради Лідія Кузьмук і Оксана Заліпська, голова фракції УНП в Рівненській міськраді Іван Турко, депутат Рівненської міськради Сергій Кричильський. Також заяву підписали ще 11 членів партії.

"Не дивлячись на те, що ми багато років свого життя віддали розвитку і зміцненню партії, сьогодні вимушені зробити цей рішучий крок на знак протесту проти деструктивної політики нинішніх керівників партії на рівні центральних органів, області, міста Рівне, деяких районів, які нехтували національною ідеєю, дають брехливі обіцянки, відмовляються від співпраці з близькими по ідеологічних принципам і духом політичними силами, підіграють нинішній владі, а про рядових членів партії згадують тільки заради проведення епізодичних нечисленних акцій, направлених на пропаганду узкопартійних інтересів і піару містечкових партійних керівників", - йдеться в заяві.