ua en ru

У Росії порушили справу за фактом загибелі прикордонника

Слідчий комітет Російської Федерації по Ростовській області порушив кримінальну справу за фактом загибелі співробітника прикордонного загону від розриву невідомого пристрою.

Слідчий комітет Російської Федерації по Ростовській області порушив кримінальну справу за фактом загибелі співробітника прикордонного загону від розриву невідомого пристрою. Про це йдеться в повідомленні прес-служби слідчого комітету росії РФ.

"За даними слідства, 19 вересня 2014 р. близько 16 години в районі хутора Черніков Красносулінского району Ростовської області співробітник прикордонного управління ФСБ Росії по Ростовській області, у складі прикордонного наряду "Дозор", здійснюючи завдання з перевірки лінії Державного кордону Російської Федерації, в результаті вибуху невстановленого вибухового пристрою отримав множинні осколкові поранення, від яких помер", - йдеться в повідомленні.

Справу відкрито за ст. 317 КК РФ (посягання на життя співробітника правоохоронного органу).

В даний час слідчими проводиться огляд місця події, по справі призначена судово-медична експертиза, а також комплексні трасологічна і вибухотехнічна експертизи.