ua en ru

У РФ формуються групи добровольців, які готуються до вторгнення в Україну, - український МЗС

Міністерство закордонних справ України має інформацію про формування групи добровольців на території Російської Федерації, які готуються до вторгнення в Україну.

Міністерство закордонних справ України має інформацію про формування групи добровольців на території Російської Федерації, які готуються до вторгнення в Україну. Про це сьогодні на брифінгу заявив директор департаменту інформаційної політики МЗС Євген Перебийніс, передає кореспондент РБК-Україна.

"На території Росії формуються групи так званих добровольців, зокрема, в Ростовській області, які готуються, судячи з усього, до вторгнення в Україну",- заявив Перебийніс.

За його словами, також викликає занепокоєння інформація про активізацію російської військової техніки та підрозділів Збройних сил Росії поблизу кордону з України.

Крім того Перебийніс зазначив, що незважаючи на всі заяви представників РФ, Росія продовжує агресію по відношенню до України.

Раніше сьогодні в Державній прикордонній службі України відзначили активізацію переміщень військової техніки та підрозділів Збройних сил Російської Федерації поблизу українсько-російського кордону.