ua en ru

В результаті штурму військової частини в Донецьку поранено 5 сепаратистів, силовики не постраждали

В результаті штурму військової частини в Донецьку 26 червня поранено 5 сепаратистів, силовики не постраждали.

В результаті штурму військової частини в Донецьку 26 червня поранено 5 сепаратистів, силовики не постраждали. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Національної гвардії України.

"26 червня, близько 17:00, до двохсот озброєних злочинців, що назвали себе угрупованням "Кальміус", підійшли до військової частини 3004 Національної гвардії України, що розташована у м. Донецьку із ультиматумом передати зброю та перейти на бік сепаратистів. Злочинці мали на озброєнні автомати, гранатомети, міномети, великокаліберні кулемети та БРДМ. На вимоги терористів здатися та скласти зброю- військовослужбовці відповіли категоричною відмовою", - йдеться у повідомленні.

Приблизно о 17:45 розпочався штурм військової частини. Перша спроба штурму була відбита військовослужбовцями.

В той же час прес-секретар Національної гвардії України Вікторія Кушнір заявила, що не виключає другої спроби штурму сепаратистами.

Нагадаємо, прес-служба міської ради повідомляла, що сепаратисти почали штурм військової частини в Донецьку по вул. Щорса, 116.

Крім того, раніше прес-служба Національної гвардії України заявила, що бойовики готують штурм військової частини в Донецьку.