ua en ru

Внаслідок пожеж в Сімферополі та Павлограді загинули сім осіб

В Сімферополі, на території дачного масиву Кам'янка, 9 лютого у приватному житловому будинку виникла пожежа. На місці пожежі виявлено тіла чотирьох осіб, які, за попередніми даними, загинули від отруєння продуктами горіння. Про це повідомляє прес-служба МНС України.

Підрозділами пожежно-рятувальної служби МНС пожежу було локалізовано. Попередня причина пожежі - порушення правил експлуатації пічного опалення.

Крім того, і ніч з 9 на 10 лютого в м. Павлоград Дніпропетровської області у приватному житловому будинку також виникла пожежа. На місці пожежі виявлено тіла трьох осіб, які загинули від отруєння продуктами горіння, та дві особи врятовано, яких у важкому стані госпіталізовано до лікарні. Підрозділами пожежно-рятувальної служби МНС пожежу ліквідовано. Причина пожежі встановлюється.

Нагадаємо, раніше Державна інспекція техногенної безпеки України повідомляла, що в Україні з початку 2012 року станом на 6 лютого виникло 5 тис. 610 пожеж проти 4 тис. 046 за аналогічний період минулого року (зростання 38,7%).