ua en ru

В результаті обстрілу населених пунктів загинули 2 мирних жителів, 2 поранено, - штаб АТО

В результаті обстрілу населених пунктів загинули 2 мирних жителів, 2 поранено, - штаб АТО
В результаті обстрілу населених пунктів за добу загинули 2 мирний жителів, 2 поранено.

В результаті обстрілу населених пунктів за добу загинули 2 мирний жителів, 2 поранено. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

"Протягом доби в результаті обстрілу населених пунктів з боку бойовиків поранено 2 та загинуло 2 цивільних осіб", - йдеться в повідомленні.

У повідомленні наголошується, що за минулу добу терористи здійснили 45 атак з використанням артилерійсько-мінометного вогню та інше озброєння. Артилерія сил АТО завдала 22 вогневих ударів для придушення вогневих позицій бандитів

Також триває бій за аеропорт Донецька.

"У зону ураження ворожої артилерії потрапили населені пункти: Сокільники, Нижньотепле, Макарове, Вільхове, Щастя, Трьохізбьонка. Піски, Авдіївка, Веселе, Тоненьке, Північне, Красногорівка, Нобахмутовка, Дослідне, Кам'янка, Славне, Никишино, Малоорлівка, Ольховатка, Дебальцеве, Новоласпа, Гранітне, Миколаївка. На маріупольському напрямку посилені заходи для боротьби з диверсійними групами противника і ворожими БПЛА", - додали в прес-центрі.

Також за інформацією прес-центру, в результаті перестрілки між бойовиками в районі Олександрівки (Донецької обл.) було знищено 1 САУ, 1 трактор та 1 "Град".

Нагадаємо, 28 листопада в зоні АТО загинув один український військовий, 11 поранені.