ua en ru

В результаті обстрілу прикордонного загону у Маріуполі поранені три прикордонника, - ІО

Бійці самопроголошеної "Донецької народної республіки" 7 червня обстріляли управління Донецького прикордонного загону у Маріуполі, в результаті чого були поранені три прикордонники.

Бійці самопроголошеної "Донецької народної республіки" 7 червня обстріляли управління Донецького прикордонного загону у Маріуполі, в результаті чого були поранені три прикордонники. Про це у своєму Facebook повідомив керівник Центру військово-політичних досліджень, представник групи "Інформаційний опір" (ІО) Дмитро Тимчук.

"Терористами обстріляно управління Донецького прикордонного загону в Маріуполі. Обстріл проводився з підствольних гранатометів бойовиками, які під'їхали до управління на цивільному автомобілі. В результаті обстрілу троє прикордонників отримали легкі поранення", - написав Тимчук.

Також українським прикордонникам, які несуть службу в пункті пропуску "Ізварине", за словами Тимчука, бійцями ДНР висунутий ультиматум з вимогою залишити пункт пропуску до 21.00 сьогоднішнього дня. У разі невиконання ультиматуму вони обіцяють блокувати пункт пропуску і знищити особовий склад.