ua en ru

В результаті обстрілу бойовиками сил АТО на Донбасі загинули двоє військових, ще 3 поранені, - штаб АТО

В результаті обстрілу бойовиками сил антитерористичної операції (АТО) на Донеччині загинули два, поранені ще 3 військових.

В результаті обстрілу бойовиками сил антитерористичної операції (АТО) на Донеччині загинули два, поранені ще 3 військових. Про це у своєму Facebook повідомив офіційний представник АТО з місця подій Владислав Селезньов.

"Напад бойовиків на опорний пункт сил АТО на сході України, який забезпечує охорону та оборону державного кордону на певній ділянці з метою недопущення прориву на території України банд формувань, приніс втрати. В результаті мінометного обстрілу і пусків з ПТУР було пошкоджено бойову машину піхоти, отримали смертельні поранення двоє українських військовослужбовців, ще троє були поранені. В даний час військовослужбовці знаходяться в медичному закладі, їм надана відповідна допомога", - написав Селезньов.

За його словами, ситуація на сході України залишається напруженою.

"Протягом дня бойовики... обстріляли блокпости навколо Слов'янська із застосуванням стрілецької зброї, автоматичних гранатометів АГС-17 і мінометів. Втрат серед наших військовослужбовців немає", - додав Селезньов.

Раніше Селезньов повідомив, що через аварію вертольота Мі-8 сил антитерористичної операції під Слов'янську Донецької області загинули 9 військових. Він зазначив, що вертоліт був збитий бойовиками з переносного зенітно-ракетного комплексу (ПЗРК).