ua en ru

У різних районах Києва за ніч згоріло 7 автомобілів

У Києві в ніч на 2 лютого згоріло 7 автомобілів в трьох районах столиці: Дарницькому, Дніпровському та Оболонському.

У Києві в ніч на 2 лютого згоріло 7 автомобілів в трьох районах столиці: Дарницькому, Дніпровському та Оболонському. Про це повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДержНС).

Згідно з повідомленням, перший дзвінок у службу порятунку надійшов у 02:27, в якому говорилося, що по вул. Бориспільській, 34-а у дворі 4-х поверхового будинку загорівся Daewoo Lanos. З 22 хвилини пожежу було ліквідовано. Пожежа пошкодив моторний відсік, салон та лакофарбове покриття автомобіля.

Пізніше, надійшло два дзвінка з Дніпровського району. Спочатку рятувальники у 03:18 виїхали на вул. Воскресенську, 8, де на узбіччі проїжджої частини дороги зайнялося 3 автомобіля - Chevrolet Aveo, Renault Каngоо та "ВАЗ-2107". О 04:04 вогонь був згашений.

Полум'ям пошкоджено моторні відсіки, салони, фари, колеса, вікна та лакофарбове покриття.

У той же час, по вул. Курнатовського, 5-б о 03:29 у дворі дев'ятиповерхівки зайнявся ще один Renault Каngоо. Рятувальники виїхали на місце і до 03:57 гасили полум'я. Однак, автомобіль згорів повністю із-за того, що очевидці пізно викликали пожежно-рятувальну службу.

В 03:37 співробітники 25-ї державної пожежно-рятувальної служби отримали інформацію про загорання автомобіля по пр. Героїв Сталінграда, 12-Ж. У дворі 16-ти поверхового житлового будинку загорівся автомобіль Lexus. Вогнем з палаючого авто понівечило і припаркований рядомавтомобиль Hyundai. О 04:00 рятувальники ліквідували вогонь. В результаті пожежі в Lexus пошкоджено салон, моторний відсік, передні колеса, фари, лакофарбове покриття, а в іншому автомобілі пошкоджено зовнішнє лакофарбове покриття.

Слідство з'ясовує причину займання.

Зазначимо, в ніч з 31 січня на 1 лютого в Києві згоріло сім автомобілів активістів Євромайдану. Крім того, за інформацією ДержНС, 29-30 січня зареєстровано 17 викликів з 7 районів Києва, в яких згоріли або пошкоджені 23 автомобіля в результаті пожежі.

У різних районах Києва за ніч згоріло 7 автомобілів

У різних районах Києва за ніч згоріло 7 автомобілів

Фото: ДержНС