ua en ru

У рамках нового економічного курсу Грузія оновить інфраструктуру, законодавство і кадри, - М.Саакашвілі

Президент Грузії Михайло Саакашвілі в ході відкриття вільної економічної зони в Ліло (передмістя Тбілісі) оголосив про новий економічний курс країни, передає РБК з посиланням на агентство Trend. Мета нового курсу - викорінення всіх існуючих недоліків і створення кращого бізнес-середовища, заявив глава держави.
За словами М.Саакашвілі, новий курс передбачає задіяння нового податкового кодексу, який значно полегшить прес податкового адміністрування, а також створить механізми вибачення порушень і попереднього попередження, задіяння інституту податкового омбудсмена, введення такой механізм нарахувань, який не призведе до припинення діяльності підприємств.
М.Саакашвілі назвав вільну економічну зону в передмісті Тбілісі "першою ластівкою" нового економічного курсу. Такі зони скоро з'являться і в інших грузинських містах, сказав він. "Три компоненти - оновлена інфраструктура, нове законодавство та нові кадри - зібрані у цій зоні, і все це означає швидкий рух до багатої Грузії", - заявив Президент країни.