ua en ru

У п'ятдесяти містах України на вихідних пройшов глобальний суботник

У п'ятдесяти містах України на вихідних пройшов глобальний суботник. На масову прибирання по всій Україні вийшли п'ять тисяч співробітників холдингу Global Spirits.

У Києві суботник проходив в парку імені Пушкіна. Відзначається, що сміття вивозили тоннами на вантажних машинах. Працювали не тільки рядові робітники, а й топ-менеджери. Крім того, на суботник багато хто прийшов з дітьми.

"Ми, можна сказати, сімейна компанія з правильними цінностями. Саме тому сьогодні в глобальному суботнику беруть участь не тільки 5 тисяч людей компанії, але ще і їх сім'ї, - зазначив власник холдингу Global Spirits Євген Черняк. - Проявляти соціальну відповідальність - це правильна позиція для всіх українців. Ми з радістю вклали частину свого часу і праці, щоб зробити наші міста чистішими".

На прибирання з самого ранку також вийшли в Донецьку, Львові, Полтаві, Запоріжжі, Одесі, Феодосії - всього майже в п'ятдесяти містах. Співробітники холдингу прибирали сміття та опале листя в міських парках і зелених зонах.

В результаті суботника по всій Україні було зібрано близько 200 гектарів території парків та зелених зон.
Global Spirits відомий своїми брендами "Хортиця", "Мороша", "Первак", "Шустов", " Oreanda".