ua en ru

В.Путін пообіцяв безвізовий в'їзд до Росії для власників квитків на ЧС-2018

Прем'єр-міністр РФ Володимир Путін пообіцяв, що для всіх власників квитків на матчі ЧС-2018 буде безвізовий в'їзд до Росії, передає ВВС.
Крім цього, на прес-конференції в Цюріху В.Путін пообіцяв, що Росія проведе Чемпіонат світу з футболу на найвищому рівні.
Також В.Путін повідомив, що будівництво стадіонів та прилеглої інфраструктури до Чемпіонату світу з футболу 2018 р. коштуватиме в 300 млрд руб. Він підкреслив при цьому, що сума планованих витрат порівнянна з вартістю Чемпіонату світу, що пройшов у поточному році в ПАР. Говорячи про фінансування майбутніх об'єктів у Росії, він сказав, що один із стадіонів в столиці РФ буде "московським". Ще один стадіон - "Спартак" - буде побудований за рахунок ВАТ "Лукойл", "Банк ВТБ" профінансує будівництво нового стадіону "Динамо", а "Газпром" побудує стадіон у Санкт-Петербурзі, повідомив глава російського уряду, передає РБК.
Виконком ФІФА ухвалив рішення провести чемпіонат 2018 р. в Росії. Це рішення підтримали 13 членів виконкому з 22 мають право голосу.