ua en ru

В проекті бюджету на 2013 р. на здешевлення кредитів на житло передбачено 1 млрд грн, - Азаров

Проектом бюджету на 2013 р. передбачено виділення 1 млрд грн на продовження реалізації проекту із здешевлення вартості кредитів на доступне житло. Про це на сьогоднішньому засіданні уряду заявив прем`єр-міністр України Микола Азаров, передає кореспондент РБК-Україна.

"Окремо хочу наголосити, що продовжиться реалізація ініційованого главою держави проекту із здешевлення вартості кредитів для забезпечення доступним житлом громадян. У бюджеті 2013 р. передбачено на цю мету 1 млрд грн. Це відповідь тим, хто ще сумнівається: чи взяти участь у програмі, за якою держава здешевлює плату за кредит до 3% на 15 років", - сказав прем`єр-міністр.

Нагадаємо, вчора Президент України Віктор Янукович доручив віце-прем'єр-міністру, міністру інфраструктури Борису Колеснікову та міністру регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Анатолію Близнюку посилити роботу над реалізацією програми з будівництва доступного житла.

Читайте також: При видачі іпотечних кредитів під 3% платоспроможність позичальника буде визначатися з урахуванням доходів поручителів