ua en ru

У ПР вимагають від Парубія вибачень перед депутатами Харківської обласної ради

Голова Харківської обласної ради, член Партії регіонів Сергій Чернов вимагав від коменданта Євромайдану, народного депутата України від "Батьківщини" Андрій Парубія вибачитися перед депутатами Харківської обласної ради.

Голова Харківської обласної ради, член Партії регіонів Сергій Чернов вимагав від коменданта Євромайдану, народного депутата України від "Батьківщини" Андрій Парубія вибачитися перед депутатами Харківської обласної ради. Про це повідомляє прес-служба Харківської обласної організації ПР.

"Хочу публічно звернутися до людини, яка займає в державі сьогодні "високу посаду" - коменданта Майдану, народного депутата Андрія Парубія. Вимагаю від нього вибачень перед депутатами Харківської обласної ради, оскільки в ефірі "5 каналу" відповісти йому мені не дали", - сказав Чернов в Палаці спорту на форумі, підсумком якого стало створення Всеукраїнської громадської спілки "Український фронт".

У той же час, як відзначає Espresso TV, Чернова обурило, що Парубій назвав депутатів "моральними виродками", коли ті прийшли на роботу у футболках з написом "Беркут".

Чернов також закликав Андрія Парубія побувати в східних регіонах країни, поспілкуватися з працівниками заводів, промислових підприємств і спробувати їм пояснити свою риторику.

За словами Чернова, реакцію цих людей неважко передбачити, тому що вони проти руйнування і знищення здобутків і досягнень попередніх поколінь.

"Звертаюся до коменданта Майдану російською мовою, так як на моєму улюбленій українській мові він мене не зрозумів. Як і не зрозумів заклик депутатів обласної ради зупинити протистояння в країні. Не зрозумів звернення Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області, Національного Конгресу місцевого самоврядування в Україні. Нас не бажають чути. Тому хочу наголосити: кожна дія буде мати протидію. Це закон життя", - сказав Чернов.