ua en ru

У ПР сподіваються на те, що вечірнє засідання ВР сьогодні буде відкрито, - О.Єфремов

У Партії регіонів (ПР) сподіваються на те, що вечірнє засідання Верховної Ради (ВР) України сьогодні буде відкрито. Про це на брифінгу у ВР заявив голова фракції ПР Олександр Єфремов, передає кореспондент РБК-Україна.
О.Єфремов зазначив, що фракція ПР згодна вести переговори з керівництвом фракції БЮТ-Батьківщина щодо тих вимог, через які блокується робота парламенту, проте в ПР сумніваються, що найближчим часом ці консультації закінчаться.
"Ми готові вести відповідні переговори з нашими колегами. Але якщо ми не досягнемо відповідних результатів, у нас є інші методи для того, щоб організувати роботу парламенту, і парламент буде працювати ... я не бачу найближчої перспективи в тому, що через годину-дві ці консультації закінчаться, можливо це закінчиться ближче до вечірнього засідання, на що ми розраховуємо, якщо ні - ми подивимося, в якому режимі організувати нам роботу, щоб рік закінчити з тими документами, які ми повинні прийняти", - заявив нардеп.
При цьому він зазначив, що на прийняття бюджету на 2011 р. сьогоднішнє блокування трибуни не вплине.
"Нам ніхто не буде перешкодою для того, щоб прийняти держбюджет. Ми організуємо роботу парламенту таким чином, щоб всі засадничі документи були прийняті в цьому році", - наголосив О.Єфремов.