ua en ru

У Полтавській обл. збираються витратити 63 млн грн на реалізацію програми соціального розвитку сільських населених пунктів у 2011 р

У Полтавській обл. збираються витратити 63 млн грн на реалізацію програми соціального розвитку сільських населених пунктів у 2011 р. Про це повідомив начальник Головного управління агропромислового розвитку Полтавської обласної державної адміністрації Олександр Сень, передає кореспондент РБК-Україна.
За рахунок обласного бюджету передбачають профінансувати заходи програми на 11 млн грн. Інвесторських коштів планують залучити 18,3 млн грн. Районні та сільські бюджети мають надати 33,5 млн грн. "Третина грошей буде спрямована на дороги, транспорт, інженерне забезпечення, благоустрій та озеленення населених пунктів, ще приблизно третина - на школи та спортивні об'єкти, 19% - на будинки культури та 14 % - на дитячі садки", - повідомив О.Сень.
Найбільші асигнування передбачаються в Кременчуцькому, Лохвицькому, Котелевському районах - 6,5 млн грн. Найбільшою фінансовою допомогою з обласного бюджету збираються скористатися в Семенівському районі (3,2 млн грн), Котелевському (2 млн грн) і Шишацькому (1,6 млн грн).