ua en ru

В Перевальську Луганської обл. під час проведення мітингу постраждав міліціонер

У місті Перевальську Луганської області під час проведення масових заходів працівнику міліції заподіяні тілесні ушкодження.

У місті Перевальську Луганської області під час проведення масових заходів працівнику міліції заподіяні тілесні ушкодження. Про це йдеться в повідомленні прес-служби МВС Луганської області.

Згідно з повідомленням, 21 квітня 2014 р. в районі кафе "Торнадо", розташованого за адресою м. Перевальськ, вул. Дзержинського, 4а проводився мітинг громадян з обговорення політичної ситуації в Україні.

Охорону громадського порядку даного масового заходу забезпечували працівники Перевальського райвідділу міліції, один працівник міліції здійснював відеофіксацію заходу.

Під час заходу, невстановлені особи перешкоджали проведенню працівником міліції відеозйомки і намагалися вихопити відеокамеру з його рук.

"В результаті цих неправомірних дій, співробітнику міліції були заподіяні тілесні ушкодження у вигляді закритого перелому основної фаланги п'ятого пальця кисті правої руки. У ході проведення першочергових заходів встановлено, що тілесні ушкодження працівнику міліції заподіяв громадянин 1964 р.н., житель міста Перевальська", - наголошується в повідомленні.

Зараз вирішується питання про внесення даного факту в Єдиний реєстр досудових розслідувань за фактом спричинення тілесних ушкоджень працівнику міліції.