ua en ru

У переговорах про придбання Nemiroff взяв участь "Російський стандарт".

У переговорах про придбання виробника горілки Nemiroff, що оцінюється більш ніж у 300 млн дол., бере участь "Російський стандарт". Про це "Комерсант Україна" повідомило джерело, близьке до одного з потенційних покупців компанії, і один з інвестбанкірів.

"Російський стандарт" вийшов у другий раунд переговорів по Nemiroff, де залишилися компанії з найбільш прийнятними для продавця пропозиціями", - говорить один із співбесідників. Він відзначає, що продаюча сторона розраховує визначитися з покупцем до кінця серпня. Прес-служба "Російського стандарту" вчора не змогла відповісти на запит, проте менеджер компанії на умовах анонімності підтвердив наявність інтересу до покупки Nemiroff.

Про намір власників Nemiroff продати до 100% компанії стало відомо в лютому. Офіційно зацікавленість у покупці підтвердила компанія CEDC (ТМ "Зелена марка", Parliament, Zubrowka), також відомо про участь в переговорах американської Brown-forman (Jack Daniel's, Finlandia і ін.), французької Pernod Ricard (Chivas, Martell, Havana Club і ін.) і польського виробника алкоголю Stock Spirits.