ua en ru

У наметовому містечку створено школу, де навчатимуть вмінню відстоювати демократію, - Костянтин Бондарєв

Наметове містечко опозиції під Печерським судом (Київ) стане не лише демократичною платформою, куди приходитимуть народні депутати, а й навчальним майданчиком для всіх, хто хоче відстоювати демократію. Про це заявив голова київської обласної організації (КОО) ВО «Батьківщина», народний депутат Костянтин Бондарєв.
За його словами, КОО «Батьківщини» розробила спеціальну програму навчання, яка допоможе активним та небайдужим людям відстоювати свою позицію за усіма правовими нормами. «Сьогодні до «Батьківщини» звертається чимало людей, які скаржаться на те, що їх силоміць заганяють до Партії регіонів. Ми бачили, як жорстоко придушували наші мирні акції на День незалежності чи під час підтримки лідера опозиції Юлії Тимошенко під стінами Печерського суду, тому вирішили створити школу, де не лише будуть курси політології, філософії та історії, де також навчатимуть, як захищати свої права!», - заявив Бондарєв.
За інформацією прес-служби КОО «Батьківщини», по закінченню навчального курсу «Школа кадрового резерву», яка проходить у наметовому містечку, всі слухачі отримають сертифікати.