ua en ru

В Одесі "мінували" два суду

В Одесі фахівці вибухотехнічної служби сьогодні обстежили два районних суду, але жодних вибухових пристроїв та вибухонебезпечних речовин не виявили.

В Одесі фахівці вибухотехнічної служби сьогодні обстежили два районних суду, але жодних вибухових пристроїв та вибухонебезпечних речовин не виявили. Про це йдеться в повідомленні прес-служби МВС України в Одеській області.

Сьогодні о 13:55 на спецлінію "102" надійшло повідомлення від невідомого про мінування двох судів. "Приміщення і прилеглі території до Малиновського та Київського судів були обстежені. У результаті жодних вибухових пристроїв та вибухонебезпечних речовин не виявлено", - йдеться в повідомленні.

За повідомленням МВС, з будівлі Малиновського суду було евакуйовано 80 громадян та працівників суду, а Київського - 88. Зараз суди працюють у звичайному режимі.

Прес-служба МВС нагадує, що зазначені діяння караються позбавленням волі на строк від двох до шести років відповідно до ч. 1 ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) КК України.