ua en ru

У Миколаївській області невідомі пошкодили пам'ятник Леніну

В смт. Березанка (Миколаївська область) невідомі зіпсували зовнішній вигляд пам'ятника Володимиру Леніну. Про це повідомляє прес-служба УМВС України в Миколаївській області.

"Вранці до чергової частини Березанського РВ УМВС України в Миколаївській області звернувся один з мешканців районного центру та повідомив, що невстановлені особи вчинили хуліганські дії. Чоловік виявив, що на пам'ятнику Леніну відсутня права долоня. Прибувши на місце події, правоохоронці знайшли пошкоджену частину пам'ятника, розбившись, вона знаходилася прямо біля нього", - йдеться в повідомленні.

Зазначену подію зареєстровано в Єдиний реєстр досудових розслідувань за ст. 194 КК України "Умисне знищення або пошкодження майна", встановлюються особи, причетні до скоєння протиправних дій.

Водночас повідомляється, що комунальні служби селища на даний момент вживають заходів для приведення монумента в належний зовнішній стан.

Нагадаємо, в неділю, 8 грудня 2013 р., активісти партії "Свобода" знесли пам'ятник Володимиру Леніну, який перебував на бульварі Шевченка в Києві.