ua en ru

В Миколаївській обл. міліція затримала громадянина, який підозрюється у причетності до нападу на "Агрофірму Корнацьких"

Співробітники УМВС України в Миколаївській обл. 23 червня 2013 р. затримали громадянина, який підозрюється у причетності до нападу на "Агрофірму Корнацьких" у с Чаусово-2 Первомайського району Миколаївської обл. Про це повідомила прес-служба МВС України в Миколаївській обл..

"33-річного чоловіка було доставлено до підрозділу міліції м. Київ для проведення першочергових слідчих дій. Наразі супроводження затриманого до ІТТ м. Миколаєва ускладнюється тим, що у громадянина різко погіршився стан здоров'я. Лікарі швидкої медичної допомоги зазначили, що діагностувати захворювання можливо лише в умовах стаціонарного лікування", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці направили запит до Управління охорони здоров'я із проханням створення комплексної комісії для встановлення ступені важкості захворювання затриманого та можливості його утримання в умовах ІТТ.

Нагадаємо, за фактом нападу на агрофірму опозиціонера Аркадія Корнацького відкрито кримінальне провадження. У рамках слідства затримано 20 осіб. Про це в ході години запитань до уряду у Верховній Раді України (ВР) заявив перший заступник міністра внутрішніх справ України Віктор Дубовик.