ua en ru

У МВС України заявляють, що Пшонка подав на розлучення з метою зберегти свої активи в Україні

Радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко заявив, що екс-прокурор Віктор Пшонка подав на розлучення з метою зберегти свої активи в Україні.

Радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко заявив, що екс-прокурор Віктор Пшонка подав на розлучення з метою зберегти свої активи в Україні. Про це він повідомив у своєму Facebook.

"Вчора отримав з надійних джерел інформацію про те, що Віктор Павлович Пшонка подав заяву в Краматорський міський суд на розлучення зі своєю першою, але тепер мабуть не останньою дружиною - Ольгою Пшонкою", - написала Геращенко.

Він зазначив, що таку інформацію підтвердили і агенти МВС з оточення сина відстороненого парламентом Президента України Віктора Януковича-молодшого.

"Мені підтвердили, що роман Віктора Пшонки зі світською левицею Марією Лоренцо дійсно має місце. Але на розлучення Віктор Павлович подав зовсім не тому. Просто він хоче таким чином убезпечити свої активи і дати можливість дружині дистанціюватися від нього заради збереження сімейної казни", - розповів Геращенко.

За його словами, бажання Пшонки розлучитися і зберегти таким чином свої українські активи пов'язано в тому числі і тому, що в Україні розпочато по справжньому серйозна робота по пошуку і арешту активів осіб, які вчинили злочини на Майдані, а також спонсорів сепаратизму та тероризму.