ua en ru

У МВС сумніваються В надійності припинення вогню з боку бойовиків

У МВС сумніваються В надійності припинення вогню з боку бойовиків
У Міністерстві внутрішніх справ України сумніваються в припинення вогню з боку бойовиків.

У Міністерстві внутрішніх справ України сумніваються в припинення вогню з боку бойовиків. Про це РБК-Україна заявив радник глави МВС Зорян Шкіряк.

"З боку російських терористичних банд перемир'я ніколи не було і, на жаль, сподіватися на нього не доводиться. З моменту підписання мінських домовленостей, режим припинення вогню порушувався бойовиками і терористами практично щодня і щогодини. Українська сторона у всіх випадках чітко дотримується всіх домовленостей. І сьогодні, незважаючи на збройні провокації, у відповідь вогонь не відкривається", - заявив Шкіряк.

У той же час він зазначив, що війна є джерелом ресурсів і грошей для бойовиків, тому вони в першу чергу не зацікавлені у припиненні конфлікту.

"У разі спроб прориву або більш глобальних провокацій, українські військові будуть реагувати адекватно, і, безумовно, дадуть відсіч", - підкреслив радник глави МВС.

Нагадаємо, за інформацією прес-центру АТО, бойовики за добу 14 разів порушили режим тиші" в зоні проведення антитерористичної операції.