ua en ru

До Москви 14 червня з Ємену було евакуйовано 16 громадян України

До Москви 14 червня з Єменської Республіки було евакуйовано 16 громадян України. Про це повідомив під час брифінгу в Дипломатичній академії Міністерства зовнішніх справ України спікер МЗС Олександр Дикусаров, передає кореспондент РБК-Україна.

"14 червня до Москви з міста Аден прибув літак МНС Росії з 16 громадянами України на борту, які були евакуйовані з Ємена за домовленістю з російською стороною... В аеропорту громадян України зустріли українські дипломати, протягом 14-15 червня усіх наших співвітчизників буде відправлено в Україну", - сказав Дикусаров.

Він нагадав, що 13 червня о 11:20 за московським часом до Москви вже прибував літак МНС РФ з 12 громадянами України, евакуйованими з Єменської Республіки, а пізніше того ж дня о 15:00 за московським часом до Москви прибув ще один літак МНС РФ з 4 громадянами України на борту. Громадян України зустріли українські дипломати, які надали сприяння нашим співвітчизникам в проходженні митного контролю та забезпечили їх транспортування до залізничних вокзалів Москви для подальшого повернення на батьківщину.