ua en ru

У Москві затриманий водій - громадянин Молдови, який пошкодив 13 машин при спробі втекти від поліції

У Москві сьогодні вранці був затриманий чоловік, що грубо порушував, перебуваючи в нетверезому стані, правила дорожнього руху. Як повідомляє прес-служба Головного управління Міністерства внутрішніх справ РФ по м. Москві, близько 8:00 за київським часом громадянин Молдови 1970 р. н., що знаходився за кермом автомобіля Renault Megane, виїхав на площу Київського вокзалу під заборонний знак. Інспектори ДПС, що чергували в цьому місці, зробили заходи для зупинки автомобіля, проте водій, вчинивши опір, спробував втекти. Поліцейські почали переслідувати автомашину порушника, проте той, здійснюючи численні порушення правил дорожнього руху, ігнорував вимоги співробітників правопорядку.
В цілому, за попередніми даними, в результаті дій уродженця Молдови було пошкоджено 13 автомобілів, з них 4 поліцейських. За іншими даними, постраждали 17 автомобілів.
Зараз водій автомобіля Renault Megane затриманий. Вирішується питання про порушення кримінальної справи за ст. 317 Кримінального кодексу РФ (посягання на життя співробітника правоохоронних органів) і ст. 213 УК РФ (хуліганство).