ua en ru

У Москві поховали Бориса Нємцова

Російський опозиційний політик Борис Нємцов, застрелений в ніч на 28 лютого в центрі Москви, сьогодні похований на Троєкуровському кладовищі столиці РФ. На похороні були присутні сотні людей, передає РБК.

Після того як, тіло було віддане землі, до могили Нємцова почали йти люди, щоб покласти квіти. Серед них і ті, хто не встиг попрощатися з політиком таки сахаровському центрі. Раніше у вівторок в Сахаровский центр на громадянську панахиду прийшли кілька тисяч чоловік. Черга з бажаючих розтяглася майже на кілометр.

Коли з будівлі Сахаровської центру винесли труну з тілом Нємцова, люди почали скандувати "Росія буде вільною" і "Герої не вмирають".

Серед тих, хто прийшов попрощатися з Нємцовим, були і чинні члени уряду, і його політичні соратники, а також бізнесмени.

Невідомі застрелили Нємцова в ніч на 28 лютого на Великому Москворецком мосту. Злочинець кілька разів вистрілив в політика, чотири кулі призвели до смертельних поранень. Нємцов помер на місці. Затримати вбивць по гарячих слідах не вдалося.

Нагадаємо, сьогодні Президент України Петро Порошенко нагородив Бориса Нємцова Орденом Свободи.

У Москві поховали Бориса Нємцова

У Москві поховали Бориса Нємцова

У Москві поховали Бориса Нємцова

(Джерело фото: Twitter/@segodnya_online)