ua en ru

У Мінінформації будуть працювати до 30 осіб, а бюджет складе 4 млн грн, - Стець

У Мінінформації будуть працювати до 30 осіб, а бюджет складе 4 млн грн, - Стець
Міністерство інформаційної політики України буде включати в себе не більше 30 чиновників, а бюджет становитиме близько 4 млн грн.

Міністерство інформаційної політики України буде включати в себе не більше 30 чиновників, а бюджет становитиме близько 4 млн грн. Про це на засіданні парламентського комітету з питань свободи слова та інформації заявив глава Минифнормации Юрій Стець (на фото), передає кореспондент РБК-Україна.

"Міністерство буде включати 20-30 людей. Штатний розклад я вже подав на розгляд КМУ. Бюджет міністерства буде не більше 4 млн грн в рік", - заявив Стець.

За його словами, Міністерство підготує концепцію інформаційної безпеки, інформаційну стратегію, які будуть подані на розгляд парламенту.

"Положення про міністерстві інформаційної політики буде прийнято після обговорення з громадськістю, тільки після проведення засідань комітету ВРУ з питань свободи слова та інформації, а також комітету з питань національної безпеки і оборони", - підкреслив міністр.

Нагадаємо, 2 грудня 2014 р. Верховна Рада України призначила новий Кабінет міністрів, до складу якого також увійшло Міністерство інформації. Очолив нове міністерство член партії "Блоку Петра Порошенко" Юрій Стець.

Сьогодні в Україні було оприлюднено положення про Міністерство інформації.

Також стало відомо, що заступником глави відомства стане кореспондент Los Angeles Times у Москві Сергій Лойко.