ua en ru

У Мексиці в результаті аварії на автошоу загинули шість глядачів, ще 47 осіб травмовано

У мексиканському місті Чіуауа аварія на шоу гігантських вантажівок призвела до людських жертв - водій однієї з вантажівок втратив керування і врізався в натовп, насмерть задавивши 6 людей. Ще 47 глядачів отримали поранення.

У мексиканському місті Чіуауа аварія на шоу гігантських вантажівок призвела до людських жертв - водій однієї з вантажівок втратив керування і врізався в натовп, насмерть задавивши 6 людей. Ще 47 глядачів отримали поранення, повідомляє Terra Mexico.

Трагедія сталася на шоу Extremo Aeroshow 2013, на якому зібралися близько 200 тис.осіб.

У Мексиці в результаті аварії на автошоу загинули шість глядачів, ще 47 осіб травмовано

(Фото: "ВКонтакте" /tvrain)

Серед загиблих під величезними колесами вантажівки-гіганта - троє дітей. Більшість з людей, що отримали травми, були госпіталізовані. Жертв могло бути набагато більше - за вантажівкою-гігантом спостерігали 3,5 тис. глядачів.

Поліція займається розслідуванням можливих причин події і вже затримала водія автомобіля.

Щорічне Extreme Aeroshow включає в себе виступи мотоциклістів, парашутистів, парапланеристів, шоу вантажівок-гігантів і повітряних акробатів.

Нагадаємо, в червні ц.р. під час автошоу Night of Wings гонщик серії NASCAR Джейсон Леффлер розбився на гоночній трасі. Відразу після аварії шоу було зупинено, і його вирішили не продовжувати.

Схожа трагедія сталася кілька років тому у США. У червні 2007 р. в результаті аварії на автошоу в м. Селмер (штат Теннесі) загинули 6 людей і 18 отримали травми. Повідомлялося, що в тому місці, де гоночний автомобіль врізався в натовп глядачів, не було захисної огорожі. Нагадаємо, в ході автомобільних гонок у рамках благодійного автошоу "Машини для дітей" один з автомобілів втратив управління і врізався в натовп глядачів.