ua en ru

У Макіївці на вихідних через артобстріл загинула одна людина, - міськрада

У Макіївці у вихідні дні в результаті артобстрілів міста одна людина загинула, поранення різного ступеня тяжкості отримали мирні жителі.


У Макіївці у вихідні дні в результаті артобстрілів міста одна людина загинула, поранення різного ступеня тяжкості отримали мирні жителі. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Макіївської міськради.

"У вихідні дні в результаті артобстрілів міста одна людина загинула, поранення різного ступеня тяжкості отримали мирні жителі кв-лу Хімік, 762-го кварталу, сел. Ханжонково, сел. Осипенко, 4 мікрорайону", - йдеться в повідомленні.

Також, згідно з повідомленням міськради, 14 вересня ввечері в результаті бойових дій була знеструмлена Макіївська фільтрувальна станція. "В результаті з сьогоднішнього дня вода на місто (крім частини Червоногвардійського району, який отримує воду від Донецька) не подається. Проблемним залишається питання з ремонту електроустаткування, живлячої фільтрувальну станцію, так як в цій зоні тривають бойові дії", - повідомляє прес-служба.

На ранок 15 вересня в результаті бойових дій знеструмлено 5 ТП сел. Кринична, 1 ТП сел. Велике Оріхове, 5 ТП і 1 АПС сел. Верхня Кринка, 1 ТП сел. Мале Оріхове, 1 ТП сел. Скелевое, 1 ТП сел. Липове, 2 ТП і 1 АПС сел. Червоний Жовтень, 3 ТП і 1 АПС сел. Нижня Кринка. Всього в Макіївці відключеними на сьогодні залишаються 39 ТП і 14 АПС. Ремонтні роботи ведуться поза зоною бойових дій.

Повідомляється, що міський автотранспорт працює за скороченим графіком.

Нагадаємо, 12 вересня в районі Макіївки (Донецька область) в результаті обстрілу селища Ханженково загинула одна людина і шестеро постраждали