ua en ru

У Луганській області затримано групу грабіжників, які викрали платини на 30 млн грн

У Луганській області затримано групу грабіжників, які викрали платини на 30 млн грн. Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ України (МВС).

Розбійний напад на підприємство стався у середині травня 2013 р. Зловмисники викрали апаратуру, що містить платину на суму 30 млн грн. Частину викраденого зловмисники закопали, а частину намагалися збути. Трьох із п'яти членів банди затримали під час спроби втечі за кордон.

"5 липня в результаті проведених слідчо-оперативних заходів співробітники міліції в м. Сєвєродонецьку затримали трьох місцевих жителів, на яких вказували зібрані нами докази", - зазначив керівника ГУ УМВС в Луганській області Євген Польськой.

За його словами, при проведенні санкціонованого судом обшуку було виявлено та вилучено майно, викрадене на заводі. Він також зазначив, що на даний момент затриманим повідомлено про підозру у вчиненні злочину. Підозрюваним загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від восьми до п'ятнадцяти років з конфіскацією майна.