ua en ru

В Луганській обл. знешкоджена злочинна організація, яка планувала диверсії в Україні, - ГПУ

Правоохоронні органи знешкодили організовану злочинну організацію в Луганській області, дії якої були спрямовані на дестабілізацію ситуації в Україні та диверсії.

Правоохоронні органи знешкодили організовану злочинну організацію в Луганській області, дії якої були спрямовані на дестабілізацію ситуації в Україні та диверсії. Про це заявив перший заступник Генерального прокурора України Микола Голомша в ході робочої наради, передає кореспондент РБК-Україна.

"Ми серйозно стурбовані тим, що як тільки проходить виступ в Ростові колишнього Президента, за всіма південно-східними регіонами починаються хвилювання, які один до одного повторюють виступу. Люди, які збираються на мітинги, самі не розуміють, чого хочуть, вчиняють протиправні дії, не висувають жодних логічних вимог. Коли правоохоронні органи почали розслідування, то виявилося, що в Луганській області діяла ціла злочинна організація. Під час 38 обшуків, що були проведені органами Служби безпеки було вилучено цілий арсенал зброї, відповідні плани цієї злочинної групи, яка намагалася дестабілізувати обстановку і мала на меті здійснювати диверсійні дії, захоплення будівель",- заявив Голомша.